piilosarana

Piilosaranat

Piilosarana on kätevä tapa luoda moderni ja tyylikäs ulkoasu sisäovelle, joka sulautuu huomaamattomasti huoneiston seinäpintaan. Piilosaranat mahdollistavat myös edustavat ja tyylikkäät ulko-ovet julkiseen rakentamiseen. Saranat ovat täysin näkymättömissä oven ollessa kiinni. Raitatuote Oy tarjoaa piilosaranaratkaisun useampaan ovimateriaaliin: puu, teräs, RST ja alumiini.

Puuoville

Simonsverk Tectus TE-  huultamattoman puuoven saranat tarjoavat piilosaranaratkaisut ovipainoluokille 40-160 kg. A8-mallien yhteydessä voidaan ovilehden päällä käyttää max 8 mm sisustuslevyä tai vaikkapa peiliä. Välitämme myös muita puuoven piilosaranoita. Valikoimassamme on myös malli huulletulle puuovelle.

Teräsovet ja RST-ovet

Teräs- ja RST oville löytyy Charmag Magic-  piilosarana sekä Dr Hahn VL Band ST- piilosarana, jotka räätälöidään projektikohtaisesti mittojen mukaan. Piilosaranat toimitetaan tehdastoimituksena asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Toivomme asiakkaalta tekniset piirustukset käytettävästä profiilista ennen tarjouksen antamista.

Alumiinioville

Dr Hahn VL Band AL. Saksalainen Dr Hahn tarjoaa alumiiniovelle mallia VL Band AL ja VL Band 180. Toivomme asiakkaalta tekniset piirustukset käytettävästä profiilista ennen tarjouksen antamista.