Yritys

muotolevy

AAA-luottoluokitus

Raitatuote Oy on Muotolevy-konserniin kuuluva varastoiva ja palveleva helatuotteiden asiantuntijayritys. Toiminnan alkujuuret ulottuvat aina 70-luvulle, jolloin toimimme osana silloista Raitalinna Yhtiöitä. Vuosien aikana yrityksen sijainti on liikkunut Helsingistä Nummelaan ja nykyään meidät löytää Muotolevyn talosta Tervasuontie 3, Nummela.

Raitatuote on perinteikäs laadukkaiden eurooppalaisten helatuotteiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme sisältää saranat puu- ja metallioville, liukuovilaitteet, tiivisteet, palotiivisteet ja tiivistekynnykset. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kotimaisesta ovi- ja ikkunateollisuudesta sekä myös teräsrakenne- ja laivanrakennusteollisuuden osaajista.

Seuraamme aktiivisesti alan trendejä ja pyrimme tuomaan uutuuksia Suomen markkinoille.

 

MUOTOLEVY -KONSERNI

Muotolevy Oy

Muotolevy  Oy on voimakkaasti kehittyvä rakennustuotteisiin ja -palveluihin keskittyvä yhtiö. Muotolevyn palvelutarjonta jakautuu kahteen pääluokkaan: Rakennustuotteisiin sekä toimistojen Tilaratkaisuihin.

Muotolevy Rakennustuotteet -valikoimaan kuuluvat mm. rakennus- ja julkisivulevyt sekä niiden kiinnitys- ja runkojärjestelmät sekä Pocket Door -liukuovet.

Muotolevy Tilaratkaisut tarjoaa muuntojoustavia seinä- ja alakattojärjestelmiä toimistoihin sekä julkisiin tiloihin. Tilaratkaisut-palvelukokonaisuus sisältää suunnittelun, asennuksen ja muutostyöt.

http://www.muotolevy.fi/

Planson United Oy

Planson United on vuonna 2011 perustettu metallisia alakattoja ja erikoisrakenteita valmistava yritys. Planson United syntyi kun alan kaksi kokenutta asiantuntijaa yhdistivät voimansa. Yrityksessämme yhdistyvät Muotolevyn perinteet metallisten alakattojen valmistajana rakennusteollisuuden tarpeisiin ja Plansonin osaaminen haastavien erikoiskattojen toteuttajana laivoihin.

http://www.planson.fi/